Despre EDUIURIS

Proiect inițiat și susținut de Asociația VeDemJust. Scopul nostru: educarea juridică a copiilor și tinerilor. Efecte: cunoașterea legii, schimbarea atitudinii față de norme și scăderea infracționalității juvenile.

Social Media
 

DONEAZĂ!

EȘTI PERSOANĂ FIZICĂ, NU AI TIMP, DAR VREI SĂ TE IMPLICI?

Poți face o donație în  lei, euro sau dolari în conturile de mai jos deschise la ING Bank – sucursala centrală Metropolis, pe numele Asociaţiei Voci pentru Democraţie şi Justiţie:

  • REVOLUT: +40 748 294 841;
  • RO34INGB0000999905740856 – RON;
  • RO66INGB0000999905740862 – EUR;
  • RO71INGB0000999905740869 – USD.
  • Cod SWIFT: INGBROBU.

Donează direct prin PayPal

office@vedemjust.ro

Donează lunar prin PayPal
DONEAZĂ IMPOZITUL PE PROFIT!

  • Dacă ai o societate comercială, poți alege ca până la data de 31 decembrie să sponsorizezi asociația noastră, redirecționând până la 20% din impozitul pe profit. Este o cheltuială deductibilă!
  • Găsești un model de contract AICI pe care îl vom semna personal sau prin corespondență.

Donează prin Euplătesc

Susține Educația Juridică în școli

VIREAZĂ 3.5% CĂTRE VEDEM JUST!

 

Nevoia de educație juridică a copiilor şi tinerilor este mare. Poți pune și tu o cărămidă la temelia noii generaţii prin redirecționarea 3,5% din impozitul pe venit: în loc ca acesta să meargă către stat, o mică parte poate veni pentru asociaţia VeDem Just pentru a fi folosită la tipărirea ghidului de educaţie juridică sau întreţinerea aplicaţiei Lege-n-DarDacă anul trecut ai avut venituri:

– din salarii/pensii  descarcă formularul 230 de AICI sau completează-l automat  AICI;

– din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor: completează declarația unică de AICI.

 

Instrucţiuni de completare:

– completează doar prima pagină din formular, cu scris de mână sau la computer, cu majuscule, în secțiunea I ce conține datele tale de identificare și semnează la Semnătura contribuabilului;

– nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale;

– datele VeDem Just sunt precompletate;

– dacă bifezi căsuţa cu 2 ani, la anul nu te mai deranjăm :).

 

Instrucţiuni de expediere: Până la data de 25 mai 2021, alege oricare dintre modalităţile de mai jos:

a) la ANAF:

– trimite pagina imprimată de tine la ANAF prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire;

– depune formularul chiar tu la registratura ANAF unde ai domiciliul în buletin, lista este aici;

– dacă ai cont la Spațiul Privat Virtual, foloseşte acest serviciu online.

b) la VeDem Just:

– trimite pagina scanată/fotografiată către noi, la adresa office@vedemjust.ro;

– completează online formularul 230 de AICI sau declarația unică de AICI. Nu trebuie să fie semnătura ta obişnuită. Pentru a semna direct, vezi semnul grafic al unei peniţe de stilou (editor stânga sus). Apeși pe ea și începi să semnezi în câmpul din stânga jos, la „Semnătură Contribuabil”. Dai Done și  semnătura va fi salvată. Formularul completat astfel este trimis automat la noi pe mail.

 

Reţine:

– Asta nu este o donaţie. Aceşti bani îţi sunt luaţi ca impozit pe anul trecut, oricum. Dar, în loc să meargă toţi la stat, poţi decide unde să redirecţioneazi 3,5% din ei;

– Poţi opta ca acest procent să fie împărţit la mai multe organizaţii;

– Pentru confirmări de primire sau orice lămuriri trimiteți mail la office@vedemjust.ro sau mesaj pe whats app la tel. 0772134932.

 

Copiii îţi mulţumesc!